OBVESTILA


18. Avgust 2021

VPIS NOVIH ČLANOV

Atletski klub Medvode vabi k vpisu vse otroke stare od 7 do 15 let. Treningi potekajo 3 x tedensko na stadionu v Tacnu.
Prijave na tel: 040 652 216 (Frenk)


30. Julij 2015

INDIVIDUALNI TRENINGI, TRENINGI V MANJŠIH SKUPINAH (DO PET OSEB)

V klubu imamo tudi individualen pristop, kjer ponujamo testiranje začetnega stanja, vodeni trening, spremljava, prehrana, nasveti. Treningi potekajo po dogovoru. Vabljeni vsi, ki Vas ta način treninga zanima, saj Vam omogočimo prav vse, kar potrebujete za lasno zadovoljstvo.
Prvenstvo Slovenije za pionirje in pionirke U16

V Slovenj Gradcu je dne 8. in 9. septembra potekalo Prvenstvo Slovenije za pionirje in pionirke U16, kjer so se v močni konkurenci zopet odlično izkazali tudi naši atleti...


Preberi več »SAVARIA POKAL-MURZZUSCHLAH ( AVS )

V reprezentanci mlajših mladincev je Luka Janežičn s štafeto osvojil 1. mesto.


Preberi več »Mednarodne igre treh dežel-Klagenfurt ( Avs )

V reprezentanci Slovenije za pionirje je prvič nastopil Aljaž Knific, ki si je mesto priboril z drugim mestom na DP v Slovenj Gradcu. V teku na 100m je bil peti, v štafeti 4 x 100m pa je s še tremi reprezentanti osvojil zlato medaljo. ČESTITAMO!


Preberi več »IGRE ALPE ADRIA

V Hartbergu v Avstriji so od ponedeljka 25.junija do četrtka 28.junija potekale igre Alpe Adria. Z reprezentanco mladincev se jih je udeležil tudi Luka Janežič, ki je v močni mednarodni kon kurenci zmagal v teku na 200m s časom 22.16s. ČESTITAMO......


Preberi več »DP ZA STAREJŠE MLADINCE IN MLADINKE

 V nedeljo, 01. julija je bilo na Ravnah na Koroškem DP za starejše mladince in mladinke. Od medvoških atletov sta nastopila Luka Janežič in Andreja Bobnar.


Preberi več »DP ZA MLAJŠE MLADINCE IN MLADINKE

V soboto 23. junija in v nedeljo, 24.junija 2012 je v Mariboru potekalo DP za mlajše mladince in mladinke. Tekmovanja so se udeležili štirje naši atleti


Preberi več »Atletski pokal Slovenije za pionirje in pionirke, 9. in 10. 6. 2012

 

Minuli vikend je v Celju in Kopru potekalo Prvenstvo Slovenije za pionirje in pionirke. Več kot odlično so zopet nastopili tudi naši atleti...


Preberi več »Mednarodni miting, Ljubljana, 07.06.2012

Na mednarodnem mitingu v Ljubljani sta tekmovala tudi dva naša atleta Lara in Timotej.  V zelo močni konkurenci sta se dobro odrezala.


Preberi več »Finale posamičnega prvenstva v atletiki za OŠ

Na finalu posamičnega državnega prvenstva v atletiki za O.Š v Kopru so nastopili tudi štirje naši atleti. Najboljši rezultat je dosegla Vozelj Brina, ki je v kategoriji U14  v metu vorterxa postala državna prvakinja.

                                                                           

 


Preberi več »Miting v Bressanone (ITA)

V soboto in nedeljo se je Luka Janežič z reprezentanco mlajših mladincev Slovenije udeležil močnega mednarodnega mitinga ( BRIXIA miting ) v Bressanoneju v Italiji. 


Preberi več »Mednarodni atletski miting mladih, Kranj 2012

V prelepem sončnem vremenu, je v soboto 19. maja 2012, v Kranju, potekal mednarodni atletski miting mladih. Tekmovanja se je udeležilo preko 800 atletov iz petih držav. Odlično je nastopilo tudi 17 naših atletov, dosežene rezultate pa si lahko pogledate v tabeli...


Preberi več »Ekipno prvenstvo slovenije za mladince in mladinke

V nedeljo, 13. maja 2012 je na Ptuju potekalo ekipno državno prvenstvo za mladince in mladinke, kjer so nastopili tudi naši atleti. Razmere za tekmovanje so bile zelo težke, saj je pihal močan veter, ki je predvsem v tekih na kratke proge otežil že tako izvrstne rezultate. Če bi bile razmere idealne, bi danes Luka verjetno odtekel izjemno dobro. Prav tako pa tudi Lara.


Preberi več »Mednarodni miting Bled

Na mednarodnem atletskem mitingu, ki je potekal v soboto, 22. aprila na Bledu, so zelo dobro nastopili tudi naši mladi atleti in atletinje.


Preberi več »Atletske priprave v Medulinu

Medvoški atleti so bili med 31.3.2012 in 7.4.2012 na atletskih pripravah v Medulinu.


Preberi več »DP za mlajše mladince

V soboto 4. 2. 2012 je v Celju potekalo državno prvenstvo za mlajše mladince in mladinke, kjer sta odlično nastopila tudi atleta AK Medvode.


Preberi več »Državno prvenstvo U16

V soboto, 28. januarja 2012 je bilo v Ljubljani DP za starejše pionirje in pionirke (U16 ) ter mednarodni dvoranski atletski miting. Naši atleti so dosegli odlične rezultate.


Preberi več »Naš najboljši atlet

Luka Janežič je konec junija na DP v Ravnah na Koroškem dosegel normo za svetovno mlajše mladinsko prvenstvo in sicer v teku na 200 metrov. Tekel je odličnih 22.25, norma pa je bila 22.40. Na svetovnem prvenstvu je med leto dni starejšimi zasedel na isti razdalji 44. mesto od 77 tekačev. To je največji uspeh v zgodovini medvoške atletike.

 

Čestitamo.


Preberi več »« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 »