OBVESTILA


30. Julij 2015

INDIVIDUALNI TRENINGI, TRENINGI V MANJŠIH SKUPINAH (DO PET OSEB)

V klubu imamo tudi individualen pristop, kjer ponujamo testiranje začetnega stanja, vodeni trening, spremljava, prehrana, nasveti. Treningi potekajo po dogovoru. Vabljeni vsi, ki Vas ta način treninga zanima, saj Vam omogočimo prav vse, kar potrebujete za lasno zadovoljstvo.
Miting v Bressanone (ITA)

V soboto in nedeljo se je Luka Janežič z reprezentanco mlajših mladincev Slovenije udeležil močnega mednarodnega mitinga ( BRIXIA miting ) v Bressanoneju v Italiji. 


Preberi več »Mednarodni atletski miting mladih, Kranj 2012

V prelepem sončnem vremenu, je v soboto 19. maja 2012, v Kranju, potekal mednarodni atletski miting mladih. Tekmovanja se je udeležilo preko 800 atletov iz petih držav. Odlično je nastopilo tudi 17 naših atletov, dosežene rezultate pa si lahko pogledate v tabeli...


Preberi več »Ekipno prvenstvo slovenije za mladince in mladinke

V nedeljo, 13. maja 2012 je na Ptuju potekalo ekipno državno prvenstvo za mladince in mladinke, kjer so nastopili tudi naši atleti. Razmere za tekmovanje so bile zelo težke, saj je pihal močan veter, ki je predvsem v tekih na kratke proge otežil že tako izvrstne rezultate. Če bi bile razmere idealne, bi danes Luka verjetno odtekel izjemno dobro. Prav tako pa tudi Lara.


Preberi več »Mednarodni miting Bled

Na mednarodnem atletskem mitingu, ki je potekal v soboto, 22. aprila na Bledu, so zelo dobro nastopili tudi naši mladi atleti in atletinje.


Preberi več »Atletske priprave v Medulinu

Medvoški atleti so bili med 31.3.2012 in 7.4.2012 na atletskih pripravah v Medulinu.


Preberi več »DP za mlajše mladince

V soboto 4. 2. 2012 je v Celju potekalo državno prvenstvo za mlajše mladince in mladinke, kjer sta odlično nastopila tudi atleta AK Medvode.


Preberi več »Državno prvenstvo U16

V soboto, 28. januarja 2012 je bilo v Ljubljani DP za starejše pionirje in pionirke (U16 ) ter mednarodni dvoranski atletski miting. Naši atleti so dosegli odlične rezultate.


Preberi več »Naš najboljši atlet

Luka Janežič je konec junija na DP v Ravnah na Koroškem dosegel normo za svetovno mlajše mladinsko prvenstvo in sicer v teku na 200 metrov. Tekel je odličnih 22.25, norma pa je bila 22.40. Na svetovnem prvenstvu je med leto dni starejšimi zasedel na isti razdalji 44. mesto od 77 tekačev. To je največji uspeh v zgodovini medvoške atletike.

 

Čestitamo.


Preberi več »« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 »