OBVESTILA


18. Avgust 2021

VPIS NOVIH ČLANOV

Atletski klub Medvode vabi k vpisu vse otroke stare od 7 do 15 let. Treningi potekajo 3 x tedensko na stadionu v Tacnu.
Prijave na tel: 040 652 216 (Frenk)


30. Julij 2015

INDIVIDUALNI TRENINGI, TRENINGI V MANJŠIH SKUPINAH (DO PET OSEB)

V klubu imamo tudi individualen pristop, kjer ponujamo testiranje začetnega stanja, vodeni trening, spremljava, prehrana, nasveti. Treningi potekajo po dogovoru. Vabljeni vsi, ki Vas ta način treninga zanima, saj Vam omogočimo prav vse, kar potrebujete za lasno zadovoljstvo.Za več informacij nas lahko pokličite!

VADBA ZA ODRASLE BeFIT (20+)

V ponedeljek, 5.maja 2014 pričenjamo z vadbo za odrasle na stadionu v Tacnu in sicer ob 19.00 uri. Vadba bo potekala 2x tedensko ob ponedeljkih in četrtkih od 19.00-20.00. Lepo vabljeni vsi, ki bi radi izboljšali svojo kondicijo, izgledali boljše in se predvsem dobro počutili. 

Atletski klub Medvode organizira  rekreativno  vadbo za odrasle pod imenom BeFIT in sicer že od dvajsetega leta dalje. Poudarek je na teku, gibljivosti, koordinaciji, moči  vzdržljivosti,  preventivi sklepov, vajah za hrbtenico, izboljš mišic trebuha in hrbta. Vse, ki želite narediti nekaj zase, shujšati, se počutiti bolje, uživati v skupini in izboljšati osnovno-splošno vzdržljivost vabim, da se nam pridružite.

 

STORITE ŽE DANES NEKAJ ZASE!

 

 Za informacije pokličite na telefon 040-652-216 Frenk.